MUZIEKSCHOOL DADRUM

MUZIEKSCHOOL DADRUM

Welkom bij DADRUM

 

Van muziek maken word je blij!

Buiten het feit dat het heel leuk is om te doen zijn er veel andere effecten die muziek maken heeft op je ontwikkeling.

Samen spelen, leren luisteren, leren reageren op elkaar, samen werken zodat het tot een goed klinkend geheel komt. Kortom allemaal dingen die bij muziek maken aan bod komen.

 

Bij DADRUM vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt, lekker bezig bent met muziek in alle soorten en maten die er maar zijn! Of je nu klassiek, jazz, wereldmuziek of pop wilt spelen, het kan allemaal.

Als je op les gaat betekent het wel dat je ook moet oefenen dus een instrument tot je beschikking hebben thuis is wel handig. In het begin kun je ook huren of kijken of je van iemand kunt lenen.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden qua lesvorm. Beginners kunnen wel samen les hebben maar als je al wat gevorderd bent is dat moeilijk.   Meestal doen we 30 minuten per les. Duo of prive.

Eventueel bij jongere kinderen is een kortere vorm ook mogelijk. (20 min.)

 

LESGELDBEDRAGEN per semester (prijzen per 2017)

 

A         € 480,=          p.p      30 min priveles of 1 uur per 2 weken

B         € 375,=          p.p.     45 min duoles ( of apart 20 min voor de kleinsten )

C         € 250,=          p.p.     30 min duoles / 30 min om de week

D         € 240,=          p.p.     groepsles ( vanaf 4 kinderen ) 45 min

 

De lessen zijn het leukst als je thuis met alle informatie die je krijgt iets probeert te doen. Je gaat dan ook snel vooruit en zult al snel iets kunnen laten horen en dat geeft weer plezier om verder te gaan.

Als je een keer niet naar les kunt komen kunnen we altijd kijken of je kunt ruilen qua tijd met iemand anders. Bij afwezigheid van de docent wordt voor vervanging gezorgd. Vakanties net als de lagere school.

 

Veel speelplezier bij DADRUM!

DOCENTEN

ANNA ELIS DE JONG

Anna Elis de Jong is de eigenaar van de muziekschool. Zij is tevens hoofdvakdocent piano bij Codarts. Zelf heeft zij klassiek-, wereldmuziek- en jazzpiano gestudeerd.

Leer mij kennen

TARANG PODDAR

Tarang is een zeer betrokken en enthousiaste docent drums en percussie. In 2017 is Tarang begonnen met les geven bij Dadrum. Hij studeert momenteel nog Indiase tabla en latin drums aan Codarts in Rotterdam.

Leer mij kennen